Ken uw App developer

Developer is een mooie term die ik, Lieven Janssens, ter harte neem en U bent misschien wel de toekomstige werkgever die mijn skill set kan uitbreiden naar top developer.
Ik heb veel geluk gehad dat ik op 32 jarige leeftijd een tweede kans kreeg om mezelf om te scholen naar mijn interesseveld.
Pc's zit al in mijn DNA sinds ik op jonge leeftijd het internet ontdekte. U hebt misschien ook nog gewerkt in 56K, het kraken en piepen over de telefoon heb ik nog mooie herinneringen aan.
Hier is de liefde begonnen, tot de dag van vandaag ben ik nog steeds technologie aan het opvolgen en te onderzoeken.

Wat is voor mij programmeren?

Voor mij is programmeren een grote puzzel die ik stuk voor stuk wil oplossen. Elk stukje code heeft een doel, een weg en dat samen te laten komen is de kunst.
Mijn creaties verbeteren elke dag het leven van de mensen die het gebruiken. Dit heeft als gevolg dat er in mij de energie en passie ontploft waardoor ik de uitsprak van Meurisse volg:
"Ik ga er nog eentje maken"

Wat beschrijft me het beste?

Men zegt wel eens dat men een persoon echt kan doorgronden door te achterhalen waar hij of zij het meeste tijd in steekt na hun werk. Waar liggen hun passies waardoor deze persoon zich kan open plooien en meer kan zijn dan een werkend persoon, een eigenheid die hun kern bevat.
Onderstaand kan u een link vinden waar ik mijn tijd graag in steek

Improvisatietheater

Contacteer mij


Indien u nog vragen hebt kan u mij altijd contacteren op onderstaande.